Fotózás árak

A lenti árak a gyors áttekintést szolgálják, ha konkrét elképzelésed van, kérdezz rá nyugodtan, mondani fogok egy konkrét árat.

Termék- és katalógusfotózás 15.000 Ft / óra

A képeken maximum vágás és kontraszt igazítás történik kötegelve, retus nincs benne. Ha a terméket modellel fotózzuk, akkor a smink és frizura ennek megfelelően készüljön. Modellt / sminkest / fodrászt tudok hívni, ami külön költség. Ha te intézed a modellt, lehetőleg gyakorlott legyen, így a fotózási idő rövidebb, az eredmény jobb lehet. Dolgozhatunk stúdióban és egyéb helyszínen.

Portré fotózás 40.000 Ft

Egy órás fotózás stúdióban, 100 nyers és 7 retusált fotóval. Sminkes, fodrász nincs az árban, a fotózás előtt kell intézni, tudok szakembert ajánlani. Több öltözés lehetséges, sok idő persze nincs. Ez a fotózás kizárólag a városligeti stúdiómban elérhető.

Portfólió fotózás 80.000 Ft

Két órás fotózás stúdióban vagy kültéren, 200 nyers és 15 retusált fotóval. Sminkes, fodrász nincs az árban, praktikusan a fotózás előtt lehet intézni, de ha menet közben másik sminket is szeretnél, akkor a helyszínre hívhatunk szakembert. Több öltözés és több háttér is lehetséges. Bérelhetünk extra helyszínt (lakások, villák, szállodák, témára berendezett stúdiók) a fotózáshoz, aminek a költsége nincs az árban.

Esküvő fotózás, jegyesfotózással, két fotóssal 120.000 Ft-150.000 Ft

Két fotós dolgozik, az eseményen (templomi-, polgári szertartás, lagzi), így a vendégsereg és a jegyespár külön figyelmet kap, a fontos pillanatok (gyűrűhúzás, csók, ...) két szögből is megörökítésre kerülnek. Az ár attól függ, hogy hol és mennyi ideig kell jelen lenni, az előkészületektől a tortavágásig vagy rövidebben vagy hosszabban. Az eseményen 400-800 fotó készül, amit alap feldolgozással (vágás, kontraszt) adunk át.

Ritmikus gimnasztika és klasszikus balett fotózás 35.000 Ft

Két órás fotózás stúdióban vagy kültéren, 10 retusált fotóval. Sminkes, fodrász nincs az árban. Több öltözés lehetséges. Civil ruhában, edző szettben és dresszben is fotózhatunk, a fotók alapvetően mozdulatközpontúak. Testvér / család bevonása megbeszélés alapján lehetséges.

Fitness, rúdfitness, aerobik és egyéb tánc fotózás 40.000 Ft

Két órás fotózás stúdióban vagy kültéren, 10 retusált fotóval. Sminkes, fodrász nincs az árban. Több öltözés lehetséges. Civil ruhában, edző szettben és dresszben is fotózhatunk, a fotók alapvetően mozdulatközpontúak. Testvér / család bevonása megbeszélés alapján lehetséges.

Témanapok:

Ahhoz, hogy kipróbáld magad vagy legyen pár érdekes képed, a témanap a leghatékonyabb megoldás. A témanapokat a Facebook profilomon írom ki, olyankor egész nap ugyanazt csináljuk csak az alanyok cserélődnek. Ezekből a nyers képeket nem kapod meg még otthoni felhasználásra sem. A témanapok fajtái:

 • Víz: 30 perc, 5 retusált fotó 25.000 Ft
 • Liszt röviden: 20 perc, 10 vágott kép, 3 retusált fotó 15.000 Ft
 • Liszt hosszabban: 30 perc, 5 retusált fotó 25.000 Ft
 • Színes (Holi) por: 30 perc, 5 retusált fotó 25.000 Ft
 • Sima háttér: 20 perc, 10 vágott kép, 3 retusált fotó 15.000 Ft
 • Berendezett stúdió: 30 perc, 15 vágott kép, 5 retusált fotó 25.000 Ft

Modellfotózáshoz kapcsolódó extrák:

Ha nem témanapon akarod valamelyik exrát kérni, van lehetőség külön neked is megcsinálni:

 • Víz Az építés és bontás legalább 2 óra, ezért ha ilyet szeretnél, akkor azt az alkalmat csak erre használjuk, az alap költségen felül a plusz díj 20.000 Ft
 • Liszt Csak utólagos kosszal jár, így beilleszthető a sima fotózás végére, a plusz díj 10.000 Ft
 • Színes (Holi) por Az előkészület hossza miatt csak külön tudjuk fotózni, a költsége az alapáron felül plusz 25.000 Ft

Csoportos egyesületi gimnasztika / fitness fotózás 4.500 Ft / versenyző

Kitelepülés az edzés helyszínére mobil stúdióval, három / négy stúdióvakuval. Mindenkiről készül több portré és gyaki elem is (ugrások, egyensúlyi elemek, táncos mozdulatok, kezdő és végpóz) kéziszerrel vagy nélküle, dresszben vagy egyesületi melegítőben. Kicsit futószalag, ezért az edzők segítségére támaszkodom a sor kialakításában és az adott lány képességeinek ismeretében. A fotók alapvető utómunkát kapnak, de pattanások, hajlított súlyláb utólagos kiegyenesítése, stb... nincsenek benne. Az ár függ a gyermekek számától, több gyerek alacsonyabb árat eredményez személyenként

Kiegészítő szolgáltatások:

 • Sminkelés: 7.500-15.000 Ft / smink, 1 igazítással
 • Fodrász: 5.000 Ft-10.000 Ft / frizura, 1 igazítással
 • Ruhakölcsönzés (jelmezkölcsönző): 5.000 Ft / ruha
 • Stylist: 12.000 Ft / szett (ruha, cipő, kiegészítő)
 • Retusálás (plusz fotókra): 1.000 Ft / fotó
 • Papírkép előhívás A4-es méretben: 400 Ft / fotó